Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

11 oktober 2009
13:30

VIK Västerås HK Ungd

Referat: Enköpings SK C1 - VIK Västerås HK Ungd

Seriepremiär, och det dessutom för allra första gången, var det när ESK:s C1-lag på söndagen hade hemmamatch mot Västerås IK. Gästerna var betydligt mer laddade än hemmalaget och kunde rättvist åka hem med seger 3-7.

Inledningen av matchen var klart till VIK:s fördel och efter 9.55 hade dom en ledning med 0-3. Resterande del av perioden var dock ESK:s och man kunde jobba in reducering två gånger om vilket gjorde att första perioden slutade 2-3.

Andra perioden började rafflande med tre mål på mindre än två minuter. VIK gjorde tyvärr två av dom och fick tidigt i andra perioden ett försprång med 3-5, vilket ESK inte hade kraft att göra något åt.

Ytterligare två VIK-mål i mitten på perioden samt en mållös andra halva av perioden gjorde att slutresultatet blev 3-7. Rättvist att VIK vann men det blev kanske något mål för mycket.

Natten innan matchen drabbades ESK av magsjuka och förutom att några spelare fick blixtinkallas på morgonen så fick även Simon Eirelid hoppa in som målvakt, vilket han gjorde på ett mycket bra sätt trots att förberedelserna för den uppgiften inte blev de bästa.